Ευχαριστούμε και αντίο

Όπως επισημάνθηκε στις προηγούμενες ανακοινώσεις μας, το sMeet δεν είναι πλέον διαθέσιμο από την περασμένη Παρασκευή.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι ήταν υπέροχο και σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

End Party

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και ό,τι καλύτερο.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το sMeet - τον δικό σου 3D Social Chat Κόσμο

sMeet - Το δικό σου δωρεάν 3D Social Chat

Το sMeet είναι το δικό σου δωρεάν τρισδιάστατο παιχνίδι. Ανακάλυψε καινούριους εικονικούς κόσμους και άσε την φαντασία σου ελεύθερη. Γνώρισε νέους ανθρώπους και ζήσε νέες περιπέτειες! Σύλλεξε Fame Points, αύξησε το επίπεδό σου και έπεκτεινε & διαμόρφωσε το ολόδικό σου 3D Σπίτι. Προσκάλεσε τους φίλους σου να διασκεδάσουν μαζί σου και ξεπέρασε τα High Scores και τα επιτεύγματά τους!
Μπορείς ακόμα και να έχεις τα δικά σου χαριτωμένα κατοικίδια και να τα μάθεις να κάνουν νέα κόλπα! Ή να φροντίζεις τον δικό σου 3D Κήπο ή Φάρμα! Για κάθε σου δραστηριότητα, θα επιβραβεύεσαι με Fame Points ή Social Points. Ζήσε ένα νέο είδος 3D Virtual Life Παιχνιδιού!

Cool παιχνίδια στο sMeet

Στον 3D Κόσμο του sMeet, μπορείς να παίξεις διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια. Διασκέδασε παρέα με τους φίλους σου, ξεπέρασε τα σκορ τους και κάνε μάλιστα και νέους φίλους παίζοντας. Ανταγωνίσου τους υπόλοιπους χρήστες σε διαφόρων ειδών κουίζ! Η δυσκολία στα παιχνίδια που παίζεις μόνος σου, αυξάνεται σταδιακά! Σπάσε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου και ζήσε νέες συναρπαστικές εμπειρίες παίζοντας με τους φίλους σου. Μάζεψε πόντους και πάμπολα έπαθλα σε περιμένουν! Και πάλι, όσο θα μαζεύεις Fame Points το επίπεδό σου θα αυξάνεται. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδό σου, τόσο περισσότερες επιλογές θα έχεις στο sMeet, ειδικά όσον αφορά την διακόσμηση του 3D Σπιτιού σου και του avatar σου. Είναι πανεύκολο! Και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ & Fame Points...

Το sMeet είναι η δική σου 3D Chat κοινότητα για να συναντήσεις παλιούς και να κάνεις νέους φίλους  

Αν δεν έχεις πια όρεξη για παιχνίδια, ξεκίνα απλά να χρησιμοποιείς το διάσημο 3D Chat. Κάνε chat με παλιούς φίλους και φλέρταρε με νέους. Στην 3D Κοινότητα του sMeet, μπορείς να συνομιλείς με πραγματικούς ανθρώπους και να πηγαίνεις σε live events, στα οποία θα μπορείς να παρακολουθείς και βίντεο με τους υπόλοιπους. Γίνε κι εσύ μέρος του πιο διαδραστικού κόσμου για να κάνεις νέες γνωριμίες παίζοντας online!